vsr suurnopeus penkki

FIN-turbo on hankkinut uuden VSR suurnopeus turbonkeskiön testaus ja tasapainoitus laitteen. laitteella päästään testaamaan turbon toimintaa aina 200.000rpm nopeuksille asti. Laitteessa on myös suora tulostus tasapainoitus tuloksesta asiakkaan nimellä ja turbotiedoilla.

Yhteystiedot

FIN-Turbo Oy
Sammontie 10
70900 Toivala

040-5006597 Jari Miettinen. Turbomyynti, huolto, laskutus

040-5006598 Niko Turunen. Turbomyynti, huolto, viritykset ja raskaankaluston ahtimet

045-1126599 Markus Savolainen. Turbomyynti, huolto.VAG-autot, viat ja diagnostiikka, muutokset ja asennukset

FAX 017-5808100

www.fin-turbo.fi

 
Fin-Turbo

Fin-Turbo Oy


Valtuutettu turbohuolto ja myynti

turboFIN-Turbo on turboahtamiseen ja ahtimien korjaamiseen ja myyntiin erikoistunut Kuopion pohjoispuolella, Siilinjärven Toivalassa sijaitseva yritys. Huollamme ja valmistamme vaihtoahtimia, niin kevyeen kalustoon kuin raskaaseen kalustoon 13-vuoden ammattitaidolla.

Toimimme myös tärkeimpien turbomerkkien maahantuojan ja valmistajien valtuutettuna myynti- ja huoltopisteenä, ainoana Kuopion ja pohjois-savon alueella. Huollamme kaikki turbomerkit! (Garrett VNT-Ahtimia emme huolla valmistajan vaatimuksen mukaan, suosittelemme aina uutta VNT-Ahdinta)

Ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin

FIN-Turbo toimittaa ja rakentaa ahtimia mittatilaustyönä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kerro meille toiveesi, niin me toteutamme sen.

garrett holset schwitzer

FIN-turbo Oy yhteistyökumppanina

FIn-Turbo Oy:n rooli yhteistyökumppanina yhdessä muiden Savo Power.fi toimijoiden kanssa on usein viritysahtimen tekijänä. Moni meiltä lähtenyt ahdin asennetaan yhteistyökumppanin tiloissa, auto säädetään ja tarvittaessa vielä muovataan ulkoapäin näyttämään yksilölliseltä. Valitsemme usein asiakkaalle oikean osaajan kulloiseenkin tehtävään, jolloin aikataulu, kustannukset ja lopputulos on se, mitä asiakas vaatii. Kauttamme saat kovan kokemuksen ja tietomäärän käyttöösi, kun valitset meidän ahtimen.

Luottamus- ja asiantuntijuus omiin osaamisiinsa on avainsana. Varmuudella tehty työ, jota asiakaskin voi todistaa - on paras mainos töillemme. Yhteistyön tuloksia liikkuukin useita kymmeniä suomen teillä ja niistä osaa on kuvattu lehtiin ulkomaita myöten.

FIN-Turbon erikoistuminen nimenomaan viritysahtimiin on tuonut hyviä tuloksia mm. ralli sprintin kuljettajille, Matti Santti, Antti Niemi, Mika Kosunen jne.. Unohtamatta Peräahon veljeksiä traktorpullingin saralla.

Älä epäröi kysyä, me vastaamme ja ohjaamme!

Näytä suurempi kartta
Powered by Smart Kotisivutyökalu